MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Sağlık Bir Sen Genel Başkanı Hasan ÖNÜR

Ülkemizin ve dünyamızın geçmiş olduğu bu sıkıntılı ve buhranlı günlerde birlik beraberliğimizin pekiştiren manevi duyguların en üst düzeyde olduğu, bereket bolluğunu yaşadığımız Üç Aylar içerisinde özel bir yeri olan Miraç Kandiline bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşamaktayız.

            Resul-i Ekrem (SAV) Efendimiz iyinin, güzelin, adaletin doğruluğun güzel ahlakın  rehberi olmuştur. Müslümanlar  O'nun Miraç'ta vakıf olduğu ilahi sırlarla aydınlanmış, yine O'nun getirdiği ilahi prensiplerle doğru yolu bulmuştur. Böyle bir Peygambere Ümmet olmak bizler için şereflerin en yücesidir. Miraç, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimiz (SAV)'in yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuktur.

            Böyle mübarek gün ve geceler, kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe, geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için büyük bir fırsattır. Bu Mübarek gecede başta Miraç mucizesinin gerçekleştiği Mescidi-i Aksa topraklarının da bulunduğu Türk İslam Coğrafyasının kan ve gözyaşın dan biran evvel kurtulması adına gerekenlerin yapılmasını temenni ediyoruz.

            Kılınan namazların edilen duaların kabul olması umuduyla, tüm İslam Aleminin ve insanlığın barış ve huzur içerisinde olmasını diliyor Miraç Kandilinizi kutluyoruz.